+48 533 232 575 biuro@spartaqs.com

DroneTech Toruń 2017

Oct 6, 2017 | Uncategorized

Ve dnech 5.-6.října 2017 se v Toruni konalo druhé setkání DroneTech, kteréhose zúčastnila i firma Spartaqs. Stánek, kde společnost prezentovala svou nabídku a svůj technologický potenciál, se těšil velkému zájmu návštěvníků a jejich zvláštní pozornost přitahoval vlajkový produkt společnosti – Ares – dronoid vyrobený výhradně z uhlíkových vláken, určený především pro rychlý přístup na určené místo, dlouhou pracovní dobu a náročné úkoly, prováděné v náročných povětrnostních podmínkách.

Jedním z hlavních předpokladů společnosti týkajících se veletrhu DroneTech v Toruni – kromě možnosti výměny vzájemných zkušeností v oblasti bezpilotních vozidel – byla možnost propagovat společnost, navázat kontakty, uzavřít spolupráci a vytvářet nové projekty s cílem dále prohloubit a rozvíjet trh s drony v Polsku. V konferenční části veletrhu se konaly i zajímavé přednášky, na kterých se řešily významné právní problémy, stejně jako ty, které se týkaly bezpečnosti letů a samotného provozu bezpilotních letadel. Souběžně se v hlavní hale konaly sportovní soutěže dronů, kde hráči s velkým odhodláním závodili o místo na pódiu.

Veletrh DroneTech poctila svijí návštěvou paní Jadwiga Emilewiczová – náměstek ministra zahraničí na ministerstvu pro rozvoj, která navštívila stánek Spartaqs a projevila zájem o projekty společnosti.

Zprávu z celé akce, stejně jako rozhovor s hlavním konstruktérem a majitelem Spartaqs, panem Sławomírem Huczałou, vedl pan Wiktor Strumnik – novinář Polského rozhlasu PiK.

KONTAKT

Spartaqs Sp. z o.o.
Zygmunta Krasińskiego 29/9
40-019 Katowice

E-mail:
biuro@spartaqs.com

Zadzwoń:
+48 533- 232-575

AKTUALNOŚCI

FORMULARZ KONTAKTOWY