DroneTech Toruń 2017

paź 6, 2017 | Bez kategorii

Ve dnech 5.-6.října 2017 se v Toruni konalo druhé setkání DroneTech, kteréhose zúčastnila i firma Spartaqs. Stánek, kde společnost prezentovala svou nabídku a svůj technologický potenciál, se těšil velkému zájmu návštěvníků a jejich zvláštní pozornost přitahoval vlajkový produkt společnosti – Ares – dronoid vyrobený výhradně z uhlíkových vláken, určený především pro rychlý přístup na určené místo, dlouhou pracovní dobu a náročné úkoly, prováděné v náročných povětrnostních podmínkách.

Jedním z hlavních předpokladů společnosti týkajících se veletrhu DroneTech v Toruni – kromě možnosti výměny vzájemných zkušeností v oblasti bezpilotních vozidel – byla možnost propagovat společnost, navázat kontakty, uzavřít spolupráci a vytvářet nové projekty s cílem dále prohloubit a rozvíjet trh s drony v Polsku. V konferenční části veletrhu se konaly i zajímavé přednášky, na kterých se řešily významné právní problémy, stejně jako ty, které se týkaly bezpečnosti letů a samotného provozu bezpilotních letadel. Souběžně se v hlavní hale konaly sportovní soutěže dronů, kde hráči s velkým odhodláním závodili o místo na pódiu.

Veletrh DroneTech poctila svijí návštěvou paní Jadwiga Emilewiczová – náměstek ministra zahraničí na ministerstvu pro rozvoj, která navštívila stánek Spartaqs a projevila zájem o projekty společnosti.

Zprávu z celé akce, stejně jako rozhovor s hlavním konstruktérem a majitelem Spartaqs, panem Sławomírem Huczałou, vedl pan Wiktor Strumnik – novinář Polského rozhlasu PiK.

Szukaj

Najnowsze wpisy

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Wsparcie

Informacje

Kontakt

Spartaqs Sp. z o.o.
ul. Krasińskiego 29/9
40-019 Katowice
e-mail: biuro@spartas.com
Telefon: +48 533 232 575